خانه / پروژه های تحقیقاتی / ساعت و تقویم با DS1307 به همراه تاچ اسکرین

ساعت و تقویم با DS1307 به همراه تاچ اسکرین

در پروژه ساعت و تقویم با DS1307، از میکروکنترلر ATMEGA32، صفحه نمایشگر گرافیکی ۶۴*۱۲۸، تاچ اسکرین، آی سی ساعت و تقویم DS1307 همراه با باتری بک آپ استفاده شده است .

طرز کار پروژه ساعت و تقویم با DS1307، به اینصورت است که اطلاعات زمان از آی سی DS1307 دریافت کرده و بر روی نمایشگر گرافیگی نشان می دهد، ولی عاملی که باعث جالب تر شدن این پروژه می شود استفاده از تاچ اسکرین به منظور حرکت بین صفحات و تنظیم ساعت و تقویم می باشد یا به عبارت بهتر به غیر از تاچ اسکرین هیچ ابزاری برای تنظیمات دستگاه لحاظ نشده است! از این رو کلیه منوهای دستگاه به صورت دینامیک هماهنگ شده با تاچ اسکرین طراحی شده اند. طراحی سخت افزاری پروژه ساعت و تقویم با DS1307، نیز دقیقا هم سایز نمایشگر گرافیکی می باشد بطوری که نمایشگر با اسپیسر در قسمت فوقانی برد کنترلی قرار میگیرد و به اینصورت سایز مدار کوچکتر می شود .

برنامه نویسی این پروژه به زبان C تحت کاپایلر اپن سورس WinAVR صورت گرفته است. در برنامه نویسی پروژه ساعت و تقویم با DS1307 به همراه تاچ اسکرین سعی شده تا برنامه آن به نحوی آماده شود که علاوه بر بهینه بودن، از ساختار منطقی و منظمی تبعیت نماید و بدین منظور بیشتر کدها در قالب توابع فرعی و یک سری کتابخانه های اختصاصی همراه با کامنت داخل کدها، می باشد .

عنایت داشته باشید در صورت درخواست ما میتوانیم هر نوع تغییرات دلخواهی را بر روی پروژه ساعت و تقویم با DS1307، اعمال نمائیم .

 

  • قیمت
  • ابعاد
  • کد پروژه
  • سفارش پروژه
  • پشتیبانی
برد مونتاژ شده = ۹،۹۰۰،۰۰۰ ریال
سورس پروژه = ۸،۵۰۰،۰۰۰ ریال
طول = ۱۰۰ میلی متر
عرض = ۷۵ میلی متر

ویژگی های بارز این محصول

قابلیت استفاده بصورت پرتابل
امکان بروزرسانی این محصول
پیشتیبانی این محصول
هماهنگی PCB با قاب
طراحی صنعتی پروژه
امکان تولید انبوه پروژه
کیفیت برنامه نویسی
امکان اعمال تغییرات
تحویل سورس کامل

مجموع

ویژگی هایی که ما به این محصول نسبت می دهیم

امتیاز کاربران: 2.85 ( 1 رای)
لینک کوتاه:

درباره افشین علیزاده

مرا به عنوان یک علاقه‌مند به رشته های برق و کامپیوتر بشناسید‌. بدیهی است در دنیایی زندگی می‌کنم که از دریای بی‌کران علایقم‌، فقط قطراتی اندک نصیبم می‌شود. معتقدم مهندسی یعنی «خلاقیت»‌ در کار بردن علوم و فنون به منظور طراحی و یا توسعه ساختارها، و همواره سعی کرده ام تا در این مسیر دشوار قدم هایی هر چند کوچک بردارم. به لحاظ تحصیلی نیز هم اکنون دانشجوی دکترای تخصصی (Ph.D) مهندسی برق قدرت گرایش الکترونیک قدرت، در تهران می باشم.

پروژه مشابه

دستگاه کنترل کننده ساق پای مصنوعی

کنترل کننده ساق پای مصنوعی

در این پروژه از میکروکنترلر ATMEGA32A، نمایشگر گرافیکی ۱۲۸*۶۴ به همراه تاچ اسکرین و درایور …

۲ نظر

  1. الهام حسینی

    گرون حساب میکنید، شیب قیمتهاتون تا حدودی بالاست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *